Három

Az elmúlt napokban többször is beszélgettünk arról, hogy születésnapod lesz. Mindig felcsillant a szemed és nagyon lázba jöttél, amikor előkerült ez a téma és elkezdted lelkesen ecsetelni, hogy milyen tortát szeretnél és persze milyen meglepetést. Mondjuk minden alkalommal más ajándékot mondtál, de akkora átéléssel magyaráztad, hogy miért is van szükséged az újabb és újabb játékokra, hogy még én is elhittem. És mosolyogva feledkeztem bele a csicsergésedbe, miközben azon méláztam, hogy hihetetlen, hogy megint eltelt egy év és hogy mennyit változtál.


Egy igazi cserfes kislány vagy, aki a dumájával szinte bárkit levesz a lábáról - még a morcos postás bácsit is, aki amúgy soha nem szokott mosolyogni.
Hihetetlenül barátságos és szinte mindenkivel nagyon közvetlen vagy - mondjuk lehet, hogy az utcán nem kellene mindenkinek odaköszöngetned :D, bár nem egy embernek csaltál már így mosolyt az arcára.
Egy fáradhatatlan energiabomba vagy, egy kis Duracell nyuszi, akivel sokszor nem egyszerű tartani a lépést, de legalább soha nem unatkozunk melleted.
Elképesztően határozott vagy (ezt biztosan nem tőlem örökölted) és makacs is (na ezt már igen), mindig megmondod a véleményedet, vagy ha valami nem tetszik. És én olyan jókat kuncogok rajta, amikor a tipikus kéztartásoddal kikérsz magadnak valamit. Például mikor azt mondom Neked, hogy Te vagy az én babám, Te pedig felháborodva rám szólsz, hogy "Én már nem vagyok baba, én kislány vagyok!"
És valóban nem vagy már baba, de nekem mégis mindig az én kisbabám leszel; Te vagy az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphattunk, egy igazi kincs.


Isten éltessen, drága kislányom!

You Might Also Like

2 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe