Ti írtátok - Pampers Pants pelenka teszt

Néhány nappal ezelőtt pelenkatesztelésre invitáltalak Titeket a Pampersszel való, több részből álló együttműködés révén, így húsz anyuka és gyermeke tesztelhette az Active Baby Pants nadrágpelenkát, hogy aztán a tesztelők összesített tapasztalatait megoszthassam a többi anyucival is itt a blogon. Én nagyon örültem annak, hogy ez egy olyan együttműködés-sorozat, ahol Ti is lehetőséget kaptok tesztelésre és úgy tűnik, hogy Ti is örültetek neki, mivel hipergyorsasággal betelt a 20 hely.


De még mielőtt megosztanám a tesztelés eredményét, szeretném megmutatni Nektek ezt a rövidke kis videót, amit amolyan kiegészítésként készítettem az előző Pampers videómhoz. Ugyanis többetekben felmerült a kérdés - leginkább olyanokban, akik még nem használtak nadrágpelenkát - hogy ez valóban kényelmes-e a babának, hiszen itt nem mi határozzuk meg a pelenka oldalán található ragasztószalag segítségével, hogy mennyire legyen szoros, vagy laza. Illetve azt is kérdeztétek, hogy oké, hogy ez könnyen fel-és lehúzható, de hogyan lehet levenni akkor, ha mondjuk nem csak pisi van a pelusban. Ezek mind kiderülnek ebből a rövid kis videóból:És akkor íme a húsz tesztelő által küldött válaszok összesítve:
A beérkezett válaszokból kiderült, hogy a 20 tesztelő anyuka főként a kényelmet és a gyorsaságot, valamint a praktikus használatot emelte ki. Többségük úgy vélte, hogy a felsorolt tulajdonságok miatt a Pampers Pants nem csak a babáknak áldás, hanem az édesanyáknak is. Az anyukák azt válaszolták, hogy a tesztelés során a pelenka puhaságát tartották az egyik legfontosabb tényezőnek. Továbbá kivétel nélkül minden tesztelő anyuka megemlítette, hogy elzárja a nedvességet a baba bőrétől, és mindenütt tökéletesen illeszkedik, éppen ezért 20/20 anyuka bátran ajánlaná másoknak a Pampers Pants pelenkákat, hiszen:
-gyorsan és könnyen fel/le lehet húzni a babára/babáról
-egyszerű a használata, vékony, rugalmas és rendkívül nedvszívó

-és ami a legfontosabb: tipikusan a kiváló Pampers minőséget kapták

Örülök neki, hogy a húsz tesztelő anyukának és gyermekének is bejött a Pampers Pants pelenka, mi továbbra is nagy megelégedéssel használjuk - mármint Lili :), most már valószínűleg a pelenkás kor végéig.


Akiknek pedig kisebb babájuk van, azok figyeljenek az elkövetkező napokban, mivel hamarosan újabb tesztelési lehetőséggel jövök majd. :)

Szandra

*Szponzorált bejegyzés.You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe