Öt dolog, amit nem mondtak a babázásról

Az első várandósságom előtt több könyvet és cikket is elolvastam a "babázással" kapcsolatban, de így utólag tudom, hogy volt azért néhány olyan dolog, amiről nem nagyon, vagy csak keveset lehetett olvasni. Így hát volt néhány dolog, ami elég nagy meglepetésként, mondhatni kisebb sokként ért, ebben a videóban ezeket osztom meg Veletek. Ha kíváncsiak vagytok rá, megnézhetitek IDE kattintva.


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nagyon hasznos videó, főleg a szoptatos része. Mindenhol azt látja az ember hogy az édesanyák és a babák meghitt pillanatokat élnek át a szoptatás alatt, de megmondom őszintén nekem volt hogy előtte be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót mert annyira nem bírtam. Persze kiderült hogy rossz a technikám, de mire kiderült addigra eltelt 6het. Egyébként én azt is kihangsulyoznam a babák dolgokkal kapcsolatban, hogy maga a gyermekágy (6het) elég nehéz, én azt hittem, hogy megszulom aztán kész, de a szülés sehol sem volt ehhez a 6hethez képest ��

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe