Mommy Mia Box 2016 tél OVIS kiadás

Több dolog miatt is nagy izgalommal vártam a Mommy Mia doboz 2016 téli kiadását. Ezúttal választhattunk a MINI és az OVIS verzió közül, ami nekem igen nagy dilemmát okozott. Ugyanis a MINI verziót elvileg kb. 3 éves korig ajánlják, de volt már, hogy úgy éreztem, hogy inkább babás dolgok vannak benne, amik már nem biztos, hogy annyira érdekesek Lilinek. Persze mivel babát várok, így nyilván az ilyen dolgokat is tudnám megint használni előbb-utóbb, de végül úgy döntöttem, hogy inkább legyen az OVIS kiadás és nem titkolom, hogy ebben nagy szerepe volt annak a cukis pingvines zsáknak, amiben a termékek érkeztek.


Kicsit fura is volt, hogy ezúttal nem a szokásos türkiz-fehér dobozban voltak a dolgok, dehát ez a Debaba KRAFT pingvines hátizsák gyorsan feledtette velem a doboz hiányát, szerintem már csak ezért a cukiságért is megérte az OVIS csomagot választanom.


A termékismertető füzetben ezúttal is szuper kuponok voltak, én most kifejezetten örülök nekik, hiszen több dolgot is be kell majd szereznem a közeljövőben a gyerekszobába, illetve a babának is, úgyhogy biztosan lesz majd közöttük olyan, amit felhasználok. És nem mehetek el szó nélkül amelett a kedves kis mese mellett sem, ami szintén a kis füzetben volt - ennek az első részét az előző dobozhoz tartozó termékismertetőben olvashattuk.


A sort az egyetlen ehető dologgal kezdem, ez Alex a keksz nyírfacukros kekszpora mézeskalácsos ízben, aminek a zacsija pechünkre sajnos kiszakadt szállítás közben, beterítve mindent a kekszporral... :( Azért majd megpróbálom megsütni a maradékot, legfeljebb kevesebbet teszek hozzá az egyéb hozzávalókból, mert amúgy nagyon szimpatikus, hogy nyírfacukorral, valamint tönkölybúza- és teljes kiőrlésű zabliszttel készült. Ráadásul kaptunk hozzá egy ingyen szállításos kupont is, úgyhogy simán lehet, hogy rendelek belőle karácsonyra, ha fincsi lesz.


Bár mostanában ritkábban fürdöm kárban, de amikor igen, akkor megadom a módját és mindig használok valamilyen fürdőgolyót, vagy fürdőbombát. Éppen ezért nagyon örültem ennek a COLO Skincare shea vajas, narancsos fürdőbombának, ami ínycsiklandó illatával teljesen elvarázsolt, úgyhogy alig várom, hogy kipróbáljam. A két fürdőbomba mellé pedig kaptunk egy 10% kedvezményre jogosító kuponkódot is.


Volt még a csomagban egy 5ml-es minta az Uriage ISOFILL Ránctalanító krémből, ez normál/kombinált bőrre ajánlott. Megmondom őszintén, hogy ez annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, de ha valaki szereti az Uriage márkát, akkor érdemes kihasználni a 20% kedvezményre jogosító kupont, ami a krémminta mellé járt.


A Möbius márkát én a hordozóiról ismerem, de a csomagban most egy állítható méretű gyereksál és egy 10%-os kuponkód lapult. A rózsaszín pöttyös sál igazi csajos darab és mivel belül polár anyag borítja, így jó meleg is. Nagyon praktikus, mivel a vízszintes patentokkal a nyak méretéhez igazíthatjuk, az alsó patenttal pedig a magasságot lehet állítani, így nemcsak a nyakat, hanem a mellkast és a hátat is védi.


Ezek a Scrapfellow karácsonyi témájú, 3D-s matricák jól jönnek majd azoknak, akik készítenek scrapbookot, de díszíthetünk vele akár fotóalbumot, vagy karácsonyi ajándékokat is - én is így fogok tenni majd. Természetesen ehhez is járt kedvezménykupon.


Az egyik legjobb dolog, ami a csomagban volt - legalábbis számunkra - , az Maros Krisztina "Az Illatok és Hangok Őrzője" című könyv a Csimota Könyvkiadótól. Mivel Lili imádja, ha olvasunk neki, így ez a kedves kis mesekönyv a helyes kis illuszrációival abszolút telitalálat nálunk. Bár mivel nem keménylapos, így azért még oda kell figyelnem Lilire, hogy nehogy egy hirtelen mozdulattal összegyűrje, vagy kitépje valamelyik lapot. A hozzá tartozó 40%-os kupont pedig szinte biztos, hogy ki fogom használni.


A másik, aminek szintén nagyon örültünk - és ez majd a lenti "bontogatós" képeken is látszódik - , az a Granna Mackós kirakó. Mivel ez alapvetően három év felettieknek ajánlott, így természetesen ezzel egyelőre csakis együtt játszunk, már csak azért is, mert eléggé hegyesek a puzzledarabkák sarkai és azokkal bizony szép kis sérüléseket lehet szerezni. De amúgy szeretem az ilyen kis logikai játékokat, Lili meg imádja nézni, ahogyan a kis darabkákból összeáll egy kép.


Ha esetleg eddig nem lett volna egyértelmű, nálunk telitalálat volt a Mommy Mia Box 2016 téli OVIS kiadása és azt hiszem ezt a lenti kis kollázs is egyértelműen bizonyítja. :)
Hogy tetszik Nektek a Mommy Mia 2016 téli kiadás?
Ti megrendeltétek valamelyiket?Szandra

*A bejegyzésben bemutatott Mommy Mia téli OVIS kiadása sajtópéldány, amit bemutatásra kaptam.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe