Mommy Mia box Pici Piac különkiadás

Ismét elérkezett az idő, hogy Mommy Mia dobozt bontogassunk, de ez most egy különleges kiadás több szempontból is. Egyrészt mert ezúttal csak és kizárólag desginer holmik, egészen pontosan kizárólag Pici Piacos kiállítók termékei kerültek bele a dobozba. Másrészt pedig a mostani kiadás bevételének egy részével a KORE (koraszulott.com) önkéntes csapatát támogatta a Mommy Mia csapata, ami különösen nagy öröm számomra, hiszen Lili is koraszülött volt, így ez nagyon megérintett engem. De nézzük is, hogy ezúttal mi került a dobozba.
Pontosabban először szokás szerint egy kis áttekintés a doboz teljes tartalmáról.
Természetesen ezúttal is kaptunk egy kis füzetecskét a termékekről az elején a szokásos köszöntővel a Mommy Mia anyukáktól, Diától és Katától.  A végén pedig ezúttal is volt néhány kedvezménykupon is, de erről majd később.

ludoshka csillagszemű hal (limitált széria, csak a Mommy Boxban)
Amikor megláttam ezt a halacskát, picit elcsodálkoztam - mármint tetszett, hogy ilyen szép élénk színekben pompázik, meg vannak rajta szalagok és csörög és sípol is,  csak valahogy olyan szokatlan, hogy nem az a szokásos "cuki" állatba, de ettől még nagyon vidám és kedves kis játék kis állatka. :) Egy évvel ezelőtt Lili biztosan nagyon örült volna ennek a játéknak és biztos vagyok benne, hogy a pár hónapos babák imádni fogják, de őt már nem igazán kötik le az ilyen játékok, így csak megnézegette, rázott rajta egy-kettőt és itt nagyjából ki is fulladt a kapcsolatuk.

KarlaLina designer noteszek - 1db Hálanapló és 1 db Üzenőfüzet (exkluzív darabok, csak a Mommy Mia dobozban)
Ezeknek a füzeteknek nagyon megörültem első látásra, nagyon tetszett a külső design és izgatottan vártam, hogy milyen lesz belül, de meglepődve tapasztaltam, hogy teljesen üres. Kicsit sajnálom, hogy nincs bennük valamilyen "instrukció", vagy elosztás/beosztás/vonalazás, esetleg egy-egy apró rajz, vagy minta az oldalak sarkán. Szóval én a nevük alapján picit másra számítottam, viszont körülnéztem az oldalukon és van 1-2 nagyon szépséges dolog. :)

Monello baby&more pihepuha peluspárna (először a Mommy Mia boxban)
Az első dolog, ami megtetszett ebben a peluspárnában, az az élénk színe, a második, hogy mennyire nagyon puha, a harmadik pedig az, hogy az egyik fele tulajdonképpen egy textilpelenka, így több mindenre is használható. Bár ez is inkább kisebb babáknak jó, de az ő esetükben használható büfipelusként, de tehetjük akár a baba feje alá kiságyban, ülésben, bárhol. Sőt remekül használható útközben pelenkázáskor, vagy egyszerűen csak alvós rongyiként. Lilinél igazából már megvan az a kis takaró, ami betölti ezt a funkciót, úgyhogy egyelőre erre peluspárnára még nem kattant rá, de ki tudja... :)

Cseppke nyálfogó babasál (először a Mommy Mia boxban)
A Cseppke hálózsákokról rengeteget hallottam már és most én magam is megismerkedhetek a márkával ezáltal a nyálkendő által. Ezt mi szimpla kiegészítőként fogjuk használni, ugyanis Lilinek szinte egyáltalán nem is folyt soha a nyála és mindig meglepődve hallgattam, amikor mások mesélték, hogy a babájuk akár több nyálkendőt is átáztat egy nap fogzáskor. Úgyhogy mi ezt "sálként" fogjuk használni és ahogyan az időjárást elnézem, hamarosan be is vetjük.

babyberry csillagos falmatrica (29db, vegyes méret)
Nagyon kedvelem a babyberry márkát, mert nagyon tetszenek a letisztult termékeik, úgyhogy ennek a csillagos matricának is örültem. Bár most biztosan nem fogom elkezdeni felragasztani, de ha egyszer saját házba költözünk, akkor tutira felteszem majd Lili szobájába a falra, vagy valamelyik bútorra.

NaturaLisa baba popsikrém (14ml minta)
Ez az E-vitamint, shea vajat és körömvirág olajat tartalmazó babapopsikrém megnyugtatja, ápolja és védi a babák érzékeny bőrét, csökkenti a gyulladást és a pirosságot. Bár nekünk már megvan a jól bevált popsikrémünk és nem is szívesen kísérletezgetek mással, de mivel ez egy picike minta, így tökéletes lesz útközbenre.

NaturaMia Immun Manó olaj (5ml)
Ez az illóolajkeverék ígérete szerint kiválóan megszünteti a náthát és a köhögést, valamint immunerősítő hatású, ami így az őszi-téli megfázásos időszak előtt mindenképpen jól jöhet. Mivel Lili most éppen náthás, így lehet, hogy ki fogom próbálni nála, egy éves kortól a honlap szerint az alábbiak szerint kell használni: 1 éves kortól, általános immunerősítéshez pár csepp Bio Sárgabarackmag olajban oldva napi 2x1-1cseppel bedörzsölni a bőrt a gerinc mentén és a mellkas területén 3 héten keresztül az alábbi ritmusban: 5nap alkalmazás + 2nap szünet.

Természetesen ezúttal is kaptunk néhány kedvezményes kupont is, a dobozban található valamennyi márka (a Cseppkén kívül) adott kedvezményes kódot jövőbeli vásárláshoz. Illetve rajtuk kívül még a Me&myMummy, a Pure Love, a Pocket Trailer és a Pici and The City márkákhoz is kaptunk kuponokat, szerintem a legutolsót be is fogom váltani, mert már régóta szemezek a Pici and The City nacikkal. :)

Összességében szerintem ez egy jó kis összeállítás lett, viszont inkább olyanoknak, akiknek pici babájuk van, mert ők tudják igazán hasznosítani a benne található dolgokat. Így ezúttal az előre megadott 3 éves korhatár szerintem nem igazán volt megfelelő, de bízom benne, hogy a kisebb babák és szüleik jobban ki tudják használni ennek a doboznak a tartalmát. :)


 Hogy tetszik Nektek a mostani doboz?Szandra*A bejegyzésben bemutatott Mommy Mia doboz sajtópéldány.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe