Babaváró napló 4. és... Lili :)Hát nem is tudom hol kezdjem... Az igazat megvallva arra számítottam, hogy a babavárás utolsó hetei nyugodtan telnek majd és szép nyugalomban rákészülhetünk a férjemmel a kislányunk érkezésére, természetesen ez nem jött össze... Mondjuk nem tudom mire számítottam, hiszen nem indult simán az egész "babaprojekt" sem, maga a várandósságom sem telt eseménymentesen, szép is lett volna, ha a vége sima ügy lett volna... Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan végződött a mi történetük, akkor olvassatok tovább.Ünnepek a kórházban
Mióta kiderült, hogy terhességi cukorbetegségem van, csináltam a diétát, mértem a vércukromat, rendben volt minden, éppen ezért gondoltam azt, hogy a végére már nem jöhet semmi rossz, nagy nyugalomban rendezgetem majd a babaholmikat és készülhetek a baba érkezésére. A dietetikus kérte, hogy minden nap nézzem a vérnyomásomat is a biztonság kedvéért. Azt tudni kell rólam, hogy a baba előtt inkább alacsonyabb volt a vérnyomásom (átlagban 100/70-es) és az idő előrehaladtával szép lassan ment feljebb, de még mindig normális volt. Karácsony előtti hétfőn mentem az orvosomhoz, minden rendben volt, örültünk is neki, mondta, hogy már nem kell sokáig kihúzni, úgyhogy ebben a "szellemben" váltunk el. 
Kedden utaztunk vidékre karácsonyozni a szülőkhöz, aznap már egyszer mértem picit magasabb vérnyomást, de aztán szépen helyreállt. Aztán 24-én reggel mikor felébredtem, már eleve nem éreztem csúcs szuperül magam, a vérnyomásom is magasabb volt a szokottnál, a fejem is fájt, ezért nagyon nem is csináltam semmit, csak pihentem, és úgy döntöttem, hogy kb. 2-3 óránként megmérem a vérnyomásomat... ami persze ment egyre feljebb... aztán jött a szikralátás, ami egy kissé ijesztő dolog... és akkor úgy döntöttünk, hogy vidékről visszajövünk a kórházba. Mire beértünk, már 190/100 volt a vérnyomásom, úgyhogy bent is fogtak, kaptam gyógyszereket, szurikat, infúziót, ott volt az orvosom is, aki folyamatosan megnézett, úgyhogy biztonságban éreztem magam és a babát, de nagyon rossz érzés volt, amikor a férjem ott kellett hogy hagyjon Szenteste... azért akárhogy is, de kórházban karácsonyozni nem egy vidám dolog :(.
Szerencsére a kapott gyógyszereknek köszönhetően pár nap alatt rendeződött a vérnyomásom és abban reménykedtem, hogy hátha még hazamehetek egy kicsit a szülés előtt, hiszen rengeteg dolog maradt félbe és ez eléggé frusztrált, de persze úgy voltam, hogy ha maradni kell, akkor ez van, a baba érdekében történik minden, meg persze az enyémben is... és hát maradni kellett, nem mehetettem haza.
A második H&M-es bagolyka is megérkezett hozzám,
úgyhogy velem volt a kórházban végig

Szilveszter a kórházban

Ami kimaradt
Mivel a 34. terhességi héten kerültem kórházba, így sajnos maradt pár olyan dolog, amit szerettem volna, ha megvalósul a babavárás időszaka alatt, de így már nem jött össze...
Sajnos ilyen volt a várandós fotózás is... halogattam, mert szerettem volna, hogy minél nagyobb és látványosabb legyen a pocim, karácsony utánra terveztük, de így szépen le is maradtam róla. Ezt nagyon sajnálom, mert szerettem volna pár szép képen megörökíteni ezt az állapotot, hiszen lehet, hogy több ilyen nem lesz... persze csináltam pár pocakos fotót az Instagramra, dehát az teljesen más, azt maximum magam nézegethetem. De azt hiszem majd kárpótoljuk magunkat egy jó kis babafotózással :).
A másik, amit nagyon sajnálok, hogy nem valósult meg, az egy olyan igazi, csajos, babaváró buli...
32 hetesen
32 hetesen
33 hetesen
 35 hetes pocakom a kórházban

A férjem és a baba
Előzőleg kérdeztétek többen is a férjem "hozzáállását" a várandóssághoz, meg a babához. Szerintem nem fogok nagyon meglepő dolgokat írni, mivel nálunk ez egy közösen "eldöntött" és tervezett dolog volt, ráadásul a lombik miatt még időzített is, vagyis pontosan tudtuk előre, hogy mikor mi fog történni. Így óriási volt az öröm az ő részéről is, amikor kiderült, hogy elsőre sikerült, határtalan volt a boldogságunk. Nem voltam az a típusú kismama, aki a kívánós rohamaival az őrületbe kergeti a környezetét, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan eset volt, amikor kértem, hogy hozzon nekem valamit, de akkor sem éjjel 11-kor és nem a város másik végéből kértem valamit. Ezt egyébként "sérelmezte" is a férjem, mondván, hogy ő olyan szívesen hozna nekem mindenféle dolgokat, amiket megkívánok :).
Amúgy meg nem járkált velem minden egyes vizsgálatra, egyrészt munka miatt ez nyilván nem is igazán lett volna kivitelezhető, másrészt én nem is vártam el tőle, hogy adott esetben órákat várjon velem. A 12 hetes ultrahangon ott volt ő is, illetve a harmadik trimeszterben voltunk babamozin, szerintem ez így pont jó volt. 
Volt egy közös heti "szeánszunk": a telefonomra letöltött babaváró appból mindig együtt olvastuk el, hogy a következő terhességi héten mi történik velem és a babával, ez mindig olyan izgalmas volt, nagyon szerettem. Ő is beszélt a babához, simogatta a pocimat, és hát úgy terveztük, hogy ő is bent lesz a szülésnél. Én ezt mindenképpen rá akartam bízni, mivel szerintem ez egy olyan dolog, amit nem szabad erőltetni, de nagyon örültem neki, amikor azt mondta, hogy szeretne bent lenni. Aztán persze ez így nem lett, máshogy alakultak a dolgok, lentebb majd olvashatjátok...
De soha nem felejtem el a percet, amikor Lili születésének estéjén már felkelhettem, és együtt elmentünk, hogy megnézzük... Ahogy nézte őt és azt mondta, hogy ő most szerelmes lett, hát én ott elolvadtam.
Amúgy pedig nem tudom eléggé meghálálni neki azt, hogy jött hozzám minden nap a kórházba, velem volt, erőt adott, támogatott, biztatott, hozott mindent, amit kértem. Mondhatjátok, hogy ez természetes, de szerintem nem feltétlenül, viszont nekem rengeteg erőt adott, mert az igazat megvallva a végére kezdett elfogyni a pozitív gondolkodásom... Szóval innen is köszönöm neki <3!!!

2015. január 04. Megszületett a kislányunk
Mivel volt egy olyan érzésem, hogy a szülésig már nem fognak kiengedni a kórházból, kezdtem agyban kicsit áttervezni a dolgokat, hogy azért picit más lesz így, de mivel a dokim megnyugtatott, hogy egyelőre semmi akadálya a természetes szülésnek, így ezen a részén nem is aggódtam. 
Sajnos végül nem így lett... :( Nagyon hirtelen történt minden azon délelőttön, aznap reggel még nem is számítottam arra, hogy Lili pár órán belül világra jön. Nem akarlak orvosi részletekkel fárasztani Titeket, de azon a reggelen történt 1-2 nem túl biztató dolog, ami miatt a dokim végül sürgősségi császármetszés döntött, nem volt tovább biztonságos neki odabent, így Lili egy hónappal előbb, a 35. terhességi hét végén, 2015. január 04-én délben jött világra. Annyira gyorsan vittek a műtőbe, hogy hiába szóltam azonnal a férjemnek - merthogy a fejemnél bent lehetett volna -, nem ért oda sajnos, csak a végére, de még pont akkor, amikor Lilit kint ellátták, így gyorsan megnézhette és le is fotózhatta nekem.
Szóval mondhatnám azt is, hogy semmi nem úgy alakult a szülésnél, ahogyan én azt "szerettem" volna, vagy a gondolataimban elképzeltem, de a lényeg, hogy a körülményekhez képest minden rendben ment és bár Lili koraszülött lett és kis súllyal született, úgyhogy egy darabig még nem lehet velünk, de tudom, hogy jó kezekben van, és remélhetőleg pár nap alatt megerősödik, eléri a kívánt súlyt, és hazahozhatjuk. Mire ez a bejegyzés kikerül a blogra, addigra én valószínűleg már otthon leszek.

Sőt, mondhatnám azt is, hogy a kislányunk elintézte, hogy legyen még pár napunk, ami alatt elintézhetjük azokat a dolgokat, amiket nem sikerült a kórházi tartózkodásom miatt, így biztos, hogy mire ő hazajöhet, minden tökéletesen készen áll majd. Persze azért nagyon nem erőltethetem meg magam ezalatt a pár nap alatt, és próbálok minél többet pihenni majd és erőt gyűjteni, rákészülni Lili hazaérkezésére, de megnyugtató, hogy ami még hátramaradt, azt is el fogjuk tudni intézni.

Azt hiszem ennél a képnél szebb végszót most nem tudok, 
csak még annyit talán, hogy köszönöm még egyszer mindenkinek a 
kedves üzeneteket, emaileket, kommenteket, mind-mind nagyon 
jól esett és drukkoljatok továbbra is Lilinek :)!
Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest
You Might Also Like

145 megjegyzés

 1. Gratulálok és minden jót Nektek, Szandra! Nagyon örülök, hogy minden rendben zajlott, még ha nem is a "tervezett" menetrend szerint! Sok örömet és boldogságot kívánok Nektek kis Lilivel! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon gratulálok, a legjobbakat Nektek!! :)

  VálaszTörlés
 3. Drága Szandra! Bár sosem találkoztunk, úgy drukkoltam végig a várandósságod, mintha a legjobb barátnőm lennél. Mikor kitetted Lili képét Instagramra, percekig könnyeztem, örültem is, aggódtam is, mutogattam a férjemnek is... :) Remélem, hamarosan megerősödik a pici és pár héten belül nem is fogtok már emlékezni erre a furcsa, egymástól elszakított időszakra. Sok boldogságot kívánok az új kis családodhoz! Szeretettel: Betti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj de aranyos vagy, ez nagyon jól esik, nagyon szépen köszönöm!!!

   Törlés
 4. Kedves Szandra!

  Már több mint egy éve olvasom a blogodat, eddig még nem kommenteltem, de ezután a bejegyzés után, muszáj volt "tollat ragadnom" és gratulálnom Nektek! Lili tündéri kislány, remélem hamarosan mindhárman otthon lehettek együtt.
  Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek így látatlanul is!

  Dzsudzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük, ha minden jól megy nagyjából még két hét és végre Lili is itthon lesz :).

   Törlés
 5. Gratulálok! Sajnálom, hogy nem úgy jöttek össze a terveid ahogy szeretted volna. De a körülményekhez képest a legjobb dolog ami veled/veletek történhetett. Sok-sok Boldogságot és problémamentes cseperedést :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is próbálom így felfogni :)! Nagyon szépen köszönjük!

   Törlés
 6. Nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek! Szívből gratulálok, vigyázz magatokra!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok, Szandra!
  Már igazi család vagytok. ;-)
  Minden elismerésem a tiéd, a babáé és a férjedé! Le a kalappal, hogy ilyen szépen "végigcsináltátok"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen!! Igazi család akkor leszünk, ha már Lili is itthon lesz, erre várnunk kell még kb. 2 hetet, de remélem hamar elmegy ez a pár nap.

   Törlés
 8. Hát, az utolsó harmadát a bejegyzésnek mosolyogva és könnyekkel olvastam, szuper férjed van. :) A kis Lilinek sok erőt, egészséget, szépen cseperedjen, hiszen nagyon vártátok. :) Neked is jó pihenést és mi hamarabbi felépülést.:) Leljétek örömötöket kis családotokban. :)

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok és jó egészséget kívánok mindkettőtökek! :) Az élet ilyen, tele van meglepetéssel, váratlan dolgokkal, de így szép! :) Remélem, hogy hamar hazavihetitek a kicsit, te pedig pihenj sokat, én pedig remélem, hogy lesz még babás bejegyzés! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, erre mondják, hogy ember tervez, Isten végez, de végülis így volt a legjobb. Még kb. két hét és remélehetőleg hazahozhatjuk Lilit :).

   Törlés
 10. Mindig megkönnyezem ezeket az érzelmes, babás, babaváró posztjaidat, lehet belül már én is vágyok egy gyerekre. :) Nagyon örülök, hogy jól vagytok, nem volt nap, hogy ne gondoltam volna rád a kórházba kerülésedtől. Az a kis rész, amit megmutattál Liliből is elárulja milyen gyönyörű baba. :) Sok örömötök legyen együtt és legyetek otthon mielőbb. :) Puszi. :)

  VálaszTörlés
 11. Hát ezt most nagyon megkönnyeztem. Annyira örülök nektek, gratulálok!♥ Remélem a későbbiekben is minden rendben fog menni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen, én is bízom benne, hogy most már minden rendben lesz.

   Törlés
 12. Nagyon gratulálok!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok szeretettel!! Remélem, minden rendben lesz.
  Az apukás részhez annyit, hogy amíg nincs kint a baba, addig sok férfinak annyira nem konkrét a dolog, ahogy sok nőnél sem, mily meglepő :) De idővel mindenki rutinos lesz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyilván egy férfi kevésbé tudja átérezni a babavárást, hiszen nem benne növekszik a pici, de még így is vannak szerintem "fokozatok", hogy egy férfi hogyan éli meg a dolgot.

   Törlés
 13. Gratulálok, kedves Szandra! :)
  Ez a történet meghatós és szép, annak ellenére, hogy neked mennyi stresszt és elmaradt pillanatokat okozott. Számomra mindez azt szimbolizálja, hogy ha még nem is úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, minden jó, ha a vége jó.
  Sok sok boldog pillanatot kívánok a családotoknak és jó egészséget! Lili biztos egy szívós kiscsaj! :) Tündéri a fotó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így próbálom felfogni a történteket, a lényeg, hogy a körülményekhez képest végül minden jók alakult és remélem ezek után minden rendben lesz :).

   Törlés
 14. Szia Szandra! :) Sajnálom, hogy az ünnepeket a kórházban kellett töltened, nem lehetett egy jó élmény... Viszont szerencsésnek mondhatod magad amiért ilyen nagyszerű, aranyos Férjed van, aki melletted állt. Nem mindenkinél természetes, sajnos ismerek egy két olyan esetet, amikor csak az anyuka viselte el az összes terhet... Ami pedig csodálatos dolog, ahogy hozzáálltál a dolgokhoz! Ami pedig a 2015-ös évet illeti, nem is kezdődhetett volna jobban, mint egy egészséges gyönyörű kislánnyal :) Jó egészséget és boldogságot kívánok Nektek :) puszi, Ria :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon hálás vagyok a férjemnek, amiért maximálisan mellettem volt és támogatott, vigasztalt, biztatott, ennél többet nem is kívánhatnék.
   Nagyon köszönjük a jókívánságokat :)!

   Törlés
 15. Instán is írtam, de nem bírom ki...Gratulálok, újra és még nagyon sokszor!
  Amikor a férjedről írtál, megkönnyeztem, annyira aranyos az a bekezdés. :)
  Lili biztos hamar rendben lesz. Addig Te is pihenj amennyit tudsz. :)

  Nico.

  VálaszTörlés
 16. Gratulálok, jó egészséget kívánok nektek! :)

  VálaszTörlés
 17. Gratulálok Nektek! Jó egészséget a gyönyörű kis tündérnek! :))

  VálaszTörlés
 18. Gratulálok Lilihez és nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak! :) Szorítok, hogy mostantól már minden zökkenőmentesen menjen majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük, bízom benne, hogy így lesz most már :)!

   Törlés
 19. Hát ezt megkönnyeztem... jó egészséget nektek! Kell is értékelni mindig egy ilyen jó férjet aki melletted áll! :))

  VálaszTörlés
 20. Gratulálok Szandra!!:) Milyen kis cuki. *.*

  VálaszTörlés
 21. Oh, teljesen megkönnyeztem ezt az utolsó babváró bejegyzést!
  Megmondom őszintén, sokszor eszembe jutottál a napokban, hogy vajon minden rendben van e veletek! Remélem hamar megerősödik a baba és otthon örülhettek egymásnak mindannyian! :)

  VálaszTörlés
 22. Nagyon izgultam értetek, így jó volt olvasni, hogy a körülményekhez képest jól vagytok. :) Szuper, hogy ilyen jó orvosod volt, akire mindenben számíthattál és megbíztál benne. Éppen azon gondolkodtam, mikor láttam, hogy megszületett Lili, hogy milyen gyorsan történhetett minden, biztos ijesztő lehetett. :( Minden jót kívánok a kis családnak! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Őszinte leszek, tényleg ijesztő volt, nagyon megijedtem, remegtem és sírtam, mert féltem, hogy mi van ha valami baj lesz, de szerencsére az orvosom és mindenki más biztatott, nagyon jó kezekben voltam.

   Törlés
  2. Nagyon sokat jelenthetett, hogy az orvosod is maximálisan mellettetek volt és nagyon figyelt mindenre. Annyira örülök, hogy most már minden rendben és Lili is hamarosan veletek lehet és végre elkezdhettek igazán ismerkedni. :) Csodás Anyuka leszel! <3

   Törlés
 23. Gratulálok! :)) Szurkolok Lilinek, hogy mihamarabb megerősödjön és hazavihessétek! :)

  VálaszTörlés
 24. Nem bírtam ki sírás nélkül, annyira megható! :)
  Még egyszer gratulálok Nektek!! ♥

  VálaszTörlés
 25. Gratulálok! Sok egészséget nektek! :)

  VálaszTörlés
 26. <3 Gratulálok Szandra a kisbabátokhoz! Egészséget és sok-sok örömet kívánok Nektek :)!

  VálaszTörlés
 27. Nagyon vártam már az új híreket a babáról és Rólad is. Sajnálom, h ilyen sok nehézséget kellett átélnetek, de remélem, h most már lassan tényleg elkezdhetitek a picivel az új életeteket otthon! 😊😍🍼👣

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még kb. 2 hét és itthon lehet, úgyhogy akkor fejest ugrunk a nagy családi életbe :).

   Törlés
 28. Minden jót kívánok Nektek! Drukkolok, hogy minél hamarabb megerősödjön és hazavihessétek :) ♥

  VálaszTörlés
 29. Még sosem írtam kommentet semmihez, pedig egy jó ideje olvaslak, de most muszáj. Szívből gratulálok a picihez, jó egészséget kívánok mindnyájatoknak! Én is most várom az első babánkat, így mindig nagyon izgatottan vártam az újabb bejegyzéseket, és nagyon jó érzés tudni, hogy minden rendben veletek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor én is gratulálok Neked, szívből kívánom, hogy minden rendben legyen nálatok :)!

   Törlés
 30. Gratulálok! :) Jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)

  VálaszTörlés
 31. Hú, nagyon meglepődtem, hogy így alakultak a dolgaid és Lili már meg is született. Kívánom, hogy gyorsan gyarapodjon és minél hamarabb veletek lehessen :-) Nagyon aranyos ez az utolsó kép!
  Én is éppen most írom a babavárós bejegyzésemet, remélem, engem elkerülnek a váratlan fordulatok, még van kb. 5 hetem hátra és még sok dolgunk van, a babaszoba sincs kész :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű akkor szorítok, hogy hagyjon még Nektek időt, a mienk nagyon sietett, még vicceltem is, hogy olyan mint az anyukája, mindenhova jóval előbb ér oda :D.

   Törlés
 32. Gratulálok! Nagyon sok boldogságot és egészséget!! :)

  VálaszTörlés
 33. Gratulálok a picihez és kívánom, hogy mihamarabb egészségesek legyetek. :)

  VálaszTörlés
 34. Nagyon meghato bejegyzes lett, sajnalom, hogy az unnepeket a korhazban kellett toltened, borzalmas lehetett.
  Gratulalok Lilihez, sok-sok boldogsagot kivanok!☺
  Kisocsemnel is hasonloan alakult a szules, sajnos, de fo,hogy egeszseges legyen.
  Meg egyszer gratulalok, es remelem mar minden rendben lesz!☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük, remélem most már minden rendben lesz :)!

   Törlés
 35. Nem volt nagyon rossz hazamenni a baba nélkül? Nekem biztos nagyon rossz lenne ez a hatalmas hiányérzet. :(
  De sok egészséget és boldogságot kívánok a családotoknak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Borzalmas érzés volt nélküle hazamenni, meg egyáltalán az, hogy megszületett és nem volt ott mellettem, hihetetlen ürességet éreztem... Arra is majdnem egy hetet kellett várnom, hogy a karomba vehessem, de csodás volt, amikor először foghattam meg :).

   Törlés
 36. Egy picit megkönnyeztem ezt a bejegyzést :) Nagyon örül, hogy minden rendben van veled is, Lilivel is :) Ebből a picinyke részletből is látszik, hogy szép kisbaba, de remélem előbb-utóbb kapunk egy teljes Lilit :)
  Remélem már otthon van ő is, ha nem így lenne, akkor mihamarabbi hazajutást, és boldog családi pillanatokat kívánok nektek! És sok-sok pihenést amíg megteheted és alkalmad van rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos még kb. hetet várnunk kell rá, hogy hazajöhessen, de remélem hamar elmegy ez a pár nap :).

   Törlés
 37. Gratulálok Lili születéséhez és drukkolok a továbbiakhoz ;)

  VálaszTörlés
 38. Gratulálok, jó egészséget kívánok Nektek, és minél több örömöt, amit a család hozhat az ember életébe!:) <3

  VálaszTörlés
 39. Gratulálok! Sok boldogságot és egészséget neked és a picinek! :)

  VálaszTörlés
 40. Csodaszép pici kezecske! :) <3Szebbet,jobbat nem is kívánhatok Nektek csak jó egészséget,boldogságot,harmóniát kivánok Nektek!Ezt a bejegyzést bizony megkönnyeztem! :) <3

  VálaszTörlés
 41. Szia Szandra..!
  Nagyon megörültem a bejegyzésnek és meg is lepődtem, hogy a pici lányotok ilyen hamar megérkezett. Nagyon aggódtam az egészségetekért, de örülök, hogy végül is rendben vagytok.
  A pici Lili elképesztően gyönyörű és aranyos még ilyen kis 'részletben' is.
  Nagyon sok kitartást, erőt, egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek.!
  Üdv, Kitti.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, tényleg hamar érkezett, bár talán jobb is, hogy így alakult. Most már csak azt a pár napot kell türelmesen kivárnunk, amíg hazajöhet és igazi kis család lehetünk.

   Törlés
 42. Istenem! Nagyon nagyon gratulalok! Csodalatos dolog, hogy megszuletett :) Egeszsegben es eroben bovelkedo eletet kivanok szamotokra :) Es mar a kepbol latszik, a kis szajan, hogy gyonyoru kislany :)
  Ezer olelest kuldok meg igy ismeretlenul is 😘

  VálaszTörlés
 43. Örülök, hogy ha nem is a forgatókönyv szerint, de azért jól alakultak az események és minden rendben ment. :) Mindhármótoknak jó egészséget, és rengeteg boldog pillanatot kívánok! :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, végülis a körülményekhez képest a legjobban alakult :)!

   Törlés
 44. Szorítok, hogy a Kis Harcosotok mielőbb haza tudjon sietni Hozzátok, tökéletes egészségben!!!
  Ugye milyen furcsa, amikor a kórházban először Anyának és Apának szólítanak benneteket? <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen kicsit tényleg az volt, de nagyon tetszett, hamar megszokta a fülem :)!

   Törlés
 45. Könnyes szemmel olvastam ezt a bejegyzést. Keresem a szavakat, nehezen fogalmazom meg, hogy mennyire gratulálok. A "nagyon" talán nem elég kifejező. Nincs instagram a telefonomon, hébe-hóba megnézem a laptopomon a képeidet, Lili születése napján is csak úgy véletlenül keveredtem oda, és szabályosan kiugrottam a bőrömből, mikor megláttam Őt. Olyan váratlanul ért és annyira boldoggá tett. Írtam is a testvéremnek rögtön facebookon, mert ő is nagyon kedvelt és végig figyelemmel kísérte a várandósságodat. :) A bagoly nagyon cuki. Nekem is van egy plüssöm, amit kétéves koromban kaptam, van neve, nagyon szeretem és vele alszom. Ez a bagolyka Lilinek is ilyen lesz, hiszen története van és a legnehezebb időszakban melletted volt. :) Ráadásul a beszerzése sem volt egyszerű.
  Még egyszer gratulálok, Lili egy kis tündér, olyan, mint az Édesanyja. Szerintem szeretetben sosem fog hiányt szenvedni, tökéletes helyre született és kivételes szülei vannak!
  Sok boldogságot kívánok és rengeteg türelmet. Izgalmas időszak veszi kezdetét.
  Üdvözlettel: Betti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még annyit akartam írni, hogy összevetve Lili képét a Tiétekkel látszik, hogy a száját az Apukájától örökölte. :) Javíts ki, ha tévedek. :)

   Törlés
  2. Jajj de aranyos vagy, nagyon jól estek a soraid, meg is könnyeztem!!! Én annyira béna vagyok abban, hogy ki kire hasonlít, de a család is azt mondja, hogy a férjemre :).

   Törlés
 46. De jó ilyen hírekkel találkozni a címlapon!
  Gratulálok! :)
  Örülök, hogy jól vagytok. Jó egészséget kívánok Nektek! Remélem, Lili hamarosan otthon lehet, biztos jó dolga lesz ilyen szeretetteljes otthonban! :)

  Zsófi

  VálaszTörlés
 47. Hát nagyon gratulálok, és erőt egészséget a kiscsaládnak:)

  VálaszTörlés
 48. Gratulálok, és nagyon örülök, hogy a csöppség is jól van :) Pihengess, jó erőt és egészséget kívánok az egész családnak!! <3

  VálaszTörlés
 49. Kedves Szandra, Lili, és a Férj, szóval CSALÁD :D
  Szívből gratulálok nektek :) Nagyon drukkoltam neked az elejétől fogva !!!

  VálaszTörlés
 50. Még nincsenek megjegyzések?! Hát, ez az első kommentem ide, gratulálok Lilihez, csoda, amit véghezvittetek! Most jön csak a java! :)

  VálaszTörlés
 51. Jaj már értem, remélem záporoznak a jókívánságok :)

  VálaszTörlés
 52. Gratulálok a kis lányotokhoz, nagyon szép a neve :)
  Képzeld január 4-e a mi családunkban is egy fontos dátum, Keresztfiam és Anyukám is ezen a napon születtek sőt mindketten korábban is,mint kellett volna akár csak nálatok...
  Remélem minél előbb mutatsz nekünk fotót Lilike pofijáról is!
  További jó egészséget Neki és Neked is, na meg persze kívánom,hogy ezentúl csupa öröm legyen a kis családod élete! :)
  puszi :)
  Bogi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen :)! Amúgy nálunk is fontos dátum volt eddig a 4.-e, mivel február 4-én jöttünk össze anno, de így meg aztán már pláne fontos nap lesz, azt hiszem beveszem a 4-es a szerencseszámaim közé :)!

   Törlés
 53. Gratulalok! Nem irok hosszu sorokat. Eleg csak annyi, hogy sokat gondoltam rad es orulok, hogy minden jol alakult! Egy uj idoszamitas kezdodott :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönjük :)! Az új időszámítás majd akkor kezdődik el igazán, ha Lili is itthon lesz, remélem hamar elmegy ez a pár nap.

   Törlés
 54. Szívből gratulálok Lili érkezéséhez és örülök neki,hogy jól vagytok, nagyon tündéri kisbaba, mint az Anyukája! :) Megint meghatódtam a bejegyzéseden, főleg a férjed mondatán, hogy szerelmes lett újra, ott sírtam el magam, nagyon megható volt! Jó egészséget és sok-sok örömöt kívánok Nektek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a mondat nálam is betalált, azt hiszem ennél szebbet nem is mondhatott volna :).

   Törlés
 55. Én sem kommenteltem még soha, de régóta követem a blogot és nagyon szurkoltam értetek, hogy minden rendben menjen! Gratulálok a kislányotokhoz, nagyon szépek vagytok mindannyian, leljétek sok örömötöket benne és egymásban! <3 Zs.

  VálaszTörlés
 56. Szívből gratulálok!!

  VálaszTörlés
 57. gratulalok a babahoz es jo egeszseget kivanok az egesz csaladnak. nyugalom, mert elmegy a tej. ez tapasztalat sajnos. az en kisfiam 2250g szuletett, de a 3 honapra mar megduplazta sulyat es utolerte kortarsait szivosak a babak es Lilike is. pihenjen apuka is, mert edes, de faraszto idoszak jon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy tűnik a tejcsivel nem lesz gond ;) és a kórházban is azt mondják, hogy Lili nagyon életrevaló és jól eszik, úgyhogy remélem szépen fog gyarapodni :).

   Törlés
 58. Gratulálok! Sok egészséget és boldogságot kívánok(:

  VálaszTörlés
 59. Tiszta szívből gratulálok nektek és kívánok nagyon jó egészséget mindannyiótoknak! ^^

  VálaszTörlés
 60. Gratulálok! Nagyon örülök nektek, igazán a szívemhez nőttél így ismeretlenül is, régóta követlek és végig szurkoltam a babaprojekthez =)

  VálaszTörlés
 61. Szívből gratulálok! :) Egy terhességet, szülést nem lehet és nem is szabad eltervezni, ennek így kellett történnie, a lényeg az, hogy a kis Csodátok már veletek van és minden rendben vele :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is nagyon tervezgettem, csak arra nem számítottam, hogy ír véget, de végülis a körülményekhez képest minden rendben van :). Sajnos Lili még nincs velünk, kb. két hét kell még, de remélem hamar elmegy ez a pár nap :).

   Törlés
 62. Gratulálok Szandra!!.:)) Nagyon aranyos Lili, még ilyen képen is, ahol nem látszik az arca.:) remélem nagyon boldogok lesztek együtt! :)) <33
  Laura

  VálaszTörlés
 63. Pár hónapot kihagytam a blogolvasások terén, így most meg is lepődtem, hogy már megszületett a kisbabátok - gratulál hozzá! :) Jó egészséget és sok örömöt kívánok Nektek! :) És nagyon csinos kismama voltál! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe